OVER ONS

Create your home, Love your life

STUDIO FIEN

Studio Fien levert maatwerk meubelen met een persoonlijke touch. Onze meubels zijn uniek, met de hand gemaakt en veelal geproduceerd in onze eigen meubelmakerij. Het team van Studio Fien is altijd bezig met het ontwerpen van nieuwe producten, we vullen ons assortiment dan ook regelmatig aan. Wij denken met je mee en maken alle meubelen en woonaccessoires voor jou op maat. Maatwerk voor een prijs waar iedereen blij van wordt! Elk product wordt met evenveel aandacht en vakmanschap vervaardigd. Geen klus is ons te klein of te groot. Daag ons team uit met jouw ideeën!

Naast het maken van meubels bieden wij interieur advies op maat, personal shopping en verkoopstyling. Studio Fien helpt je om een persoonlijke plek te creëren. Een thuis, waar je op je gemak bent en dat past bij jouw leven, stijl en budget.

FIENTJE

Eigenaresse & Creatief brein

Fien in het kort: goedlachs, creatief,  trotse moeder van Jim & Juul, sportief en energiek.

Vanuit haar voorliefde voor interieur en lifestyle startte Fientje in 2012 met Studio Fien. Wat begon als grapje is inmiddels uitgegroeid tot een mooi bedrijf. Fien is het aanspreekpunt van het bedrijf en zal je vooral zien in de showroom en als stylist op locatie, maar zodra het even kan staat ze te sjouwen op de werkplaats.

Maak een afspraak

Studio Fien biedt voor iedere ruimte een oplossing.

Van kinderkamer tot kantoor, van woonkamer tot badkamer. Neem contact met ons op om een intakegesprek te plannen!

Naar contact