INTERIEURADVIES

Ben je toe aan een nieuwe inrichting, ga je verbouwen of ga je verhuizen?

INTERIEURADVIES OP MAAT

Wil je van je huis een thuis maken, maar weet je niet waar je moet beginnen en hoe je het moet aanpakken? Studio Fien biedt interieuradvies op maat en helpt je om een persoonlijke plek te creëren. Een thuis, waar je op je gemak bent en dat past bij jouw leven, stijl en budget.

Soms is het lastig jouw interieur wensen te verwoorden, onze werkwijze helpt je hierbij. We starten ieder project met het inventariseren van jouw wensen tijdens een intake gesprek op locatie of op ons kantoor. Tijdens het gesprek horen wij graag wat jouw wensen en eisen zijn voor het ultieme woongeluk. Wij helpen je om deze te vormen naar een huiselijk, persoonlijk en warm interieurontwerp. Aan de hand van het intakegesprek stellen wij een pakket van wensen en eisen op waarin alles wordt opgenomen wat we hebben besproken.

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. En elke ruimte heeft zijn eigen functie. Studio Fien zorgt ervoor dat de combinatie voor jou klopt en dat je in iedere ruimte weer een andere belevenis ervaart maar dat wel alles bij elkaar past. Hét recept voor woongeluk!

Kun jij wel wat interieuradvies gebruiken?

Bij Studio Fien kun je terecht voor alle diensten op het gebied van interieurstyling en het bedenken van een geheel nieuwe uitstraling van uw woning of kantoor. Neem snel contact met ons op!

Naar contact

ONZE WERKWIJZE

  • Tijdens een persoonlijke gesprek bij jou op locatie of bij ons op kantoor bespreken we jouw wensen en eisen.

  • Je ontvangt aan de hand van deze afspraken een passende offerte.

  • Bij akkoord doe je een aanbetaling van 50% van het totaal bedrag.

  • Studio Fien gaat aan de slag met de uitwerking van de afspraken die zijn beschreven in de offerte.

  • We bespreken het advies wat bestaat uit; Een moodboard, Plattegrond 2 en 3D tekeningen, meubelvoorstel, maatwerk, styling. Uiteraard helpen we ook met de uitvoering.

  • Na afronding en tevredenheid betaal je het resterende bedrag van de offerte.

Het proces bestaat uit 3 fases:

Schetsontwerp

Voorlopig ontwerp

Definitief ontwerp

Maak een afspraak

Studio Fien biedt voor iedere ruimte een oplossing.

Van kinderkamer tot kantoor, van woonkamer tot badkamer. Neem contact met ons op om een intakegesprek te plannen!

Naar contact