Interieurstyling prijzen:

Kleuradvies + moodboard €95,-
Door kleur creëer je sfeer, diepte en ruimte in een huis. In een kleuradvies kiezen we samen voor de mooiste kleurcombinaties die het beste passen bij u en in uw interieur. U ontvangt na de afspraak van ons een uniek kleurenmoodboard.

Styling advies bij studio €75,- / op locatie €95,-
Heeft u tips nodig voor uw interieur? In dat geval kunt u ons uitnodigen om eens rustig mee te kijken.Ter plekke krijgt u advies en suggesties waar u zelf verder mee aan de slag kunt. Een stylingadvies is een mondeling advies. Per ruimte wordt in kaart gebracht hoe deze aantrekkelijker kan worden gemaakt.

Pakket Ruimtelijke indeling €179,- per woonlaag
Een nieuwe indeling, verhuizing of verbouwing aan je huidige woning verijst soms extra aandacht en extern advies. We kijken met een kundig oog mee naar de ruimte, de indeling en voorzien je van van diverse kleur en styling tips. We beginnen met een kennismakingen gesprek, aan de hand hiervan worden er diverse tekeningen opgesteld om de ruimte visueel te maken, tevens ontvang je een moodboard en diverse tips.

Shopping bestand €125,-
Het is soms lastig om de juiste meubels en/of accessoires voor je interieur te vinden. Wij kunnen u hiermee helpen. Wij hebben een groot netwerk en weten precies waar je welke meubels kunt kopen passend bij uw interieur. We maken een bestand waarin alles bij elkaar komt. Naderhand bent u geheel vrij om voor accessoires te kiezen die u aanspreken.

Pakket Refresh €149,-
(Kennismakingsgesprek, Shopping bestand & reguliere levering)
Het pakket Refresh is ideaal voor klanten die toe zijn aan een nieuwe interieur look maar geen geld hebben voor een complete make-over. We beginnen met een kennismakingsgesprek en aan de hand daarvan maken we een uniek moodboard voor u. De shopping wordt vervolgens gemaakt in de stijl van het moodboard. Naderhand bent u geheel vrij om voor accessoires te kiezen die u aanspreken. Deze worden verzonden via de post of kunnen worden afgehaald bij Studio Fien.

Pakket New home €399,-
(Kennismakingsgesprek, Kleur advies, Tekeningen, Shopping bestand & Styling op locatie)
Het pakket New home is ideaal voor klanten die gaan verhuizen of helemaal opnieuw willen beginnen. We beginnen met een kennismakingsgesprek (meestal op locatie) en aan de hand daarvan maken we twee een unieke moodboards voor u (sfeer/kleur). Indien nodig kunnen er ter verduidelijking tekeningen worden gemaakt of een impressie tekening over een foto van de ruimte. De shopping wordt vervolgens gemaakt in de stijl van het moodboard. Naderhand bent u geheel vrij om voor accessoires te kiezen die u aanspreken. Als alles geleverd is komen stylistes van het Studio Fien team naar uw huis om alles te stylen. Zo heeft u in 1x een nieuwe look.

Personal shopping €225,- per dagdeel
Wil je graag samen met een van de medewerkers van Studio Fien de spullen van je nieuwe inrichting uitzoeken in de winkel? Dat kan natuurlijk! De prijs wordt dan per dagdeel gerekend.

Verkoopstyling v.a. €55,- per uur

Staat je huis te koop, maar krijg je het niet verkocht? Studio Fien helpt je graag met het veranderen van het interieur zodat het aantrekkelijker is voor de verkoop! Wij voorzien je van nuttige verkooptips en helpen je je huis verkoop klaar te maken!

Extra kosten voor een verkoop/promotie film van jouw huis €195,-
Bekijk hier een van onze verkoop films

*Prijs op aanvraag.

Extra kosten 

Voor alle opdrachten wordt er €0,35 cent gerekend vanaf Goirle.

*Alle prijzen zijn incl. BTW

* Alle prijzen zijn excl. Meubel en accessoires.