Interieur ontwerp

Ben je toe aan een nieuwe interieur, maar kun je niks vinden naar wens of kun je de door jouw gewenste afmeting nergens vinden? Bij Studio Fien worden alle meubels op maat en wens gemaakt per klant en per bestelling. Elk meubel is uniek en wordt aangepast aan jouw afmetingen, eisen, kleur en materiaal soorten. Niks is te gek! Daag ons uit met jouw ideeën. 

Soms is het lastig jouw wensen en ideeën te verwoorden, onze werkwijze helpt je hierbij. We starten ieder maatwerk meubel met het inventariseren van jouw wensen tijdens een persoonlijk gesprek op locatie of in onze showroom. Tijdens het gesprek horen we graag wat jouw wensen en ideeën zijn voor het ultieme meubel. Wij helpen je ideeën te vormen naar een meubel wat past in jouw interieur, stijl en budget.

Tijdens het intake gesprek kun je de diverse houtsoorten, bewerkingen en overige materiaal soorten zien en voelen. Tevens kun je een kijkje nemen in onze werkplaats en met eigen ogen zien hoe wij te werk gaan.

Aan de hand van het intakegesprek stellen wij een vrijblijvende offerte voor je op waarin alles wordt opgenomen wat we hebben besproken. Indien gewenst ontvang je hierbij een 2D of 3D tekening van je eigen meubel.

Studio Fien biedt interieur ontwerp op maat. Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Onze werkwijze

– Bel of mail om vrijblijvend een intakegesprek te plannen.

– In het persoonlijke gesprek bij jou op locatie of bij ons in de showroom bespreken we jouw wensen en eisen.

– Je ontvangt aan de hand van deze afspraken een vrijblijvende offerte op maat, eventueel voorzien van een 2D/3D tekening

– Bij akkoord doe je een aanbetaling van 50% van het totaal bedrag.

– Studio Fien gaat aan de slag met de uitwerking van jouw meubel.

– Na afronding en tevredenheid betaal je het resterende bedrag van de offerte.

werkplaats  werkplaats werkplaats