Create your home, Love your life

Studio Fien is een webshop met musthaves voor je huis, tuin en interieur. Al onze producten zijn uniek, met de hand gemaakt en over het algemeen geproduceerd in onze eigen meubelmakerij. Het team van Studio Fien is altijd bezig met het ontwerpen van nieuwe producten, we vullen ons assortiment dan ook regelmatig aan.

Naast de mogelijkheid om iets uit onze online collectie te bestellen, kun je ook zelf met een idee of ontwerp komen. Wij denken met u mee en maken alle meubelen en woonaccessoires voor u op maat. Maatwerk voor een prijs waar iedereen blij van wordt! Elk product wordt met evenveel aandacht en vakmanschap vervaardigd. Geen klus is ons te klein of te groot. Daag ons team uit met jouw ideeën!

Zo werken wij

Naast ons assortiment in de webshop en maatwerk bieden wij interieur advies op maat, personal shopping en verkoopstyling. Je kunt gezellig langskomen in onze winkel of struin onze webshop af, waar je gelijk je bestelling kunt plaatsen. Bestellingen worden afgeleverd per post, kunnen opgehaald worden in onze showroom of worden geleverd door Studio Fien met gratis montage. Je kunt voor een uniek maatwerk meubel of interieur advies op maat een afspraak maken op locatie bij jou thuis of in onze showroom.


Fientje
Eigenaresse & creatief brein

Vanuit haar voorliefde voor interieur en lifestyle startte Fientje in 2012 met Studio Fien. Wat begon als grapje is inmiddels uitgegroeid tot een mooi bedrijf. Fien is het aanspreekpunt van het bedrijf en zul je vooral zien in de showroom, maar zodra het even kan staat ze te sjouwen op de werkplaats.

Fien in het kort: vrolijk, goedlachs, creatief,  trotse moeder van Jim & Juul, sportief, perfectionistisch en energiek.

Niek
Meubelmaker

Met zijn kennis en achtergrond is Niek een echte aanwinst voor het team. Niek werkt secuur en zet de meest prachtige creaties neer, niets is te gek!

Niek in het kort: precies, secuur, ambachtsman, vernieuwend

Marciano
Meubel - Interieurbouw

Marciano zit in het laatste jaar van zijn opleiding aan HMC mbo vakschool voor hout, meubel en interieur. Marciano kom je tegen in de werkplaats, op locatie en in de showroom. Deze sympathieke, veelzijdige kleine man zet met zorg de grootste meubels in elkaar.

Marciano in het kort: zorgvuldig, leergierig, doelgericht en handig.

Merel
Stylist & Assistent

Afgelopen jaar heeft Merel haar stage bij StudioFien met succes afgerond. Inmiddels is ze een volwaardig lid van ons StudioFien team en fungeert ze als stylist en assistent.

Merel in het kort: bomvol energie, toegankelijk, positief ingesteld, oplossingsgericht en sympathiek