Create your home, Love your life

Studio Fien is een webshop met musthaves voor je huis, tuin en interieur. Al onze producten zijn uniek, met de hand gemaakt en over het algemeen geproduceerd in onze eigen meubelmakerij. Het team van Studio Fien is altijd bezig met het ontwerpen van nieuwe producten, we vullen ons assortiment dan ook regelmatig aan.

Naast de mogelijkheid om iets uit onze online collectie te bestellen, kun je ook zelf met een idee of ontwerp komen. Wij denken met u mee en maken alle meubelen en woonaccessoires voor u op maat. Maatwerk voor een prijs waar iedereen blij van wordt! Elk product wordt met evenveel aandacht en vakmanschap vervaardigd. Geen klus is ons te klein of te groot. Daag ons team uit met jouw ideeën!

Zo werken wij

Naast ons assortiment in de webshop en maatwerk bieden wij interieur advies op maat, personal shopping en verkoopstyling. Je kunt gezellig langskomen in onze winkel of struin onze webshop af, waar je gelijk je bestelling kunt plaatsen. Bestellingen worden afgeleverd per post, kunnen opgehaald worden in onze showroom of worden geleverd door Studio Fien met gratis montage. Je kunt voor een uniek maatwerk meubel of interieur advies op maat een afspraak maken op locatie bij jou thuis of in onze showroom.


Fientje
Eigenaresse & creatief brein

Vanuit haar voorliefde voor interieur en lifestyle startte Fientje in 2012 met Studio Fien. Wat begon als grapje is inmiddels uitgegroeid tot een mooi bedrijf. Fien is het aanspreekpunt van het bedrijf en zul je vooral zien in de showroom en als stylist op locatie, maar zodra het even kan staat ze te sjouwen op de werkplaats.

Fien in het kort: goedlachs, creatief,  trotse moeder van Jim & Juul, sportief en energiek.

Stephan Beerens
Stephan Beerens

Stephan is ons vaste aanspreek punt op de werkplaats. Onze werkplaats is de broedplaats van creativiteit, waar dagelijks de mooiste ontwerpen tot stand komen. Ambacht en maatwerk staan bij ons centraal, geen meubel is hetzelfde en elk meubelstuk groot of klein is uniek.
Na zijn jarenlange ervaring in de houten meubelbranche heeft Stephan zich op 1 april 2018 aangesloten bij ons team, je kunt bij hem terecht voor een uniek maatwerk meubel maar ook voor een standaard meubel uit onze webshop. Je zult Stephan tegen komen op de werkplaats, op locatie en op kantoor.

Een kijkje nemen op onze creatieve broedplaats? Dan ben je van harte welkom!

Stagiaires
Stagiaires

Twee maal per jaar bieden wij een leerplek voor diverse stagiaires van verschillende opleidingen. Sinds 2014 is Studiofien een erkend leerbedrijf en hebben wij al verschillende studenten een leuke en leerzame tijd mogen bezorgen. Stage lopen kan bij ons op kantoor of op de werkplaats. Hieronder staan verschillende opleidingsrichting voor wie een leuke stage plek kunnen bieden op MBO en HBO niveau:

– Styling en vormgeving
– Marketing en communicatie
– Commerciële Economie
– Diverse opleidingen in de houtbewerkende industrie zoals meubelmaken, timmerman en scheepsbouw

Wil jij ook stage lopen bij Studiofien? Stuur dan een mailtje naar info@studiofien.nl