Ben je toe aan een nieuwe inrichting, ga je verbouwen of ga je verhuizen? Wil je van je huis een thuis maken, maar weet je niet waar je moet beginnen en hoe je het moet aanpakken?

Studio Fien helpt je om een persoonlijke plek te creëren. Een thuis, waar je op je gemak bent en dat past bij jouw leven, stijl en budget.

Soms is het lastig jouw interieur wensen te verwoorden, onze werkwijze helpt je hierbij. We starten ieder project met het inventariseren van jouw wensen tijdens een intake gesprek op locatie of op ons kantoor.Tijdens het gesprek horen wij graag wat jouw wensen en eisen zijn voor het ultieme woongeluk. Wij helpen je om deze te vormen naar een huiselijk, persoonlijk en warm interieur ontwerp.

Aan de hand van het intakegesprek stellen wij een pakket van wensen en eisen op waarin alles wordt opgenomen wat we hebben besproken.

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. En elke ruimte heeft zijn eigen functie. Studio Fien zorgt ervoor dat de combinatie voor jou klopt en dat je in iedere ruimte weer een andere belevenis ervaart maar dat wel alles bij elkaar past.

Studio Fien is hét recept voor woongeluk!

Studio Fien biedt interieur advies op maat. Heb je advies nodig? Neem dan contact op!

Het advies 

Of het nu gaat om je inrichting, kleurgebruik, verlichting of om verandering van de indeling van uw huis, Studio Fien kan je er mee verder helpen. Bij Studio Fien kun je terecht voor alle diensten op het gebied van interieurstyling en het bedenken van een geheel nieuwe uitstraling van uw woning of kantoor.

Door middel van een gesprek waar de wensen worden besproken, bepalen wij wat je nodig hebt voor het ultieme woongeluk.

Onze werkwijze

– Bel of mail om een intakegesprek te plannen.

– In het persoonlijke gesprek bij jou op locatie of bij ons op kantoor bespreken we jouw wensen en eisen.

– Je ontvangt aan de hand van deze afspraken een passende offerte.

– Bij akkoord doe je een aanbetaling van 50% van het totaal bedrag.

– Studio Fien gaat aan de slag met de uitwerking van de afspraken die zijn beschreven in de offerte.

– We bespreken het advies wat bestaat uit;

– Moodboard

– Plattegrond 2 en 3D tekeningen

– Meubelvoorstel

– Maatwerk

– Styling

– We helpen met de uitvoering

– Na afronding en tevredenheid betaal je het resterende bedrag van de offerte.

Het proces bestaat uit 3 fases;

– Schetsontwerp

– Voorlopig ontwerp

– Definitief ontwerp

Studio Fien biedt voor iedere ruimte een oplossing. Van kinderkamer tot kantoor, van woonkamer tot badkamer.

Weet je niet goed waar je moet beginnen in de kinderkamer, met welke stijl jij je nou het fijnste voelt in de woonkamer (Indian Summer, landelijk of meer…… black and white?) welke kleuren je op je wanden wilt? Wij helpen je graag! Wat wij vooral belangrijk vinden is dat je jezelf thuis voelt in je eigen huis, en dat je huis je persoonlijkheid onderstreept. Wij helpen je hier graag bij en denken met je mee. Studio Fien is specialist op het gebied van maatwerk meubels, we hebben een netwerk van mooie merken en beschikken over een creatief en enthousiast team om jouw huis helemaal eigen te maken.

Fientje heeft jarenlang ervaring op het gebied van interieur en styling. Samen met haar team van Studio Fien is ieder resultaat verbluffend. Door middel van verschillende moodboards met woontrends helpen we jou om tot een mooi en passend resultaat te komen. Studio Fien heeft alles in huis om jouw ideaalplaatje te realiseren bij jou thuis.

indian summer   interieur  black and white