De Showroom en de werkplaats

De Showroom

Zodra je binnen komt ruik je het al… de heerlijke geur van vers gezaagd hout!!!

De showroom van Studio Fien is de ideale plek om je eigen unieke meubel te bespreken en kennis te maken met onze diverse houtsoorten, bewerkingen en duurzame materialen. Onze showroom is ingericht met de laatste producten en accessoires uit het assortiment, je proeft de sfeer en doet ideeën op voor je eigen interieur. Indien we een product niet in onze showroom hebben staan, bespreken we diverse mogelijkheden en voorbeelden. Door onze kennis en creativiteit zal er altijd een ontwerp ontstaan dat aansluit bij jouw ideale meubel.

Achter onze showroom bevindt zich onze eigen meubelmakerij waar onze meubelmakers de mooiste creaties ontwerpen en creëren. Uiteraard kun je bij een bezoek aan onze showroom ook een kijkje nemen in onze werkplaats en zien hoe ons enthousiaste team te werk gaat.

rudolf  IMG_5513  Tafel 1

DE WERKPLAATS

De werkplaats, waar dromen werkelijkheid worden…

Droomde jij vroeger ook van een gaaf huis helemaal aangepast aan je eigen ideeën? Of droomt je zoon of dochter al tijden van een geweldig bed helemaal aangepast aan zijn of haar eigen fantasieën? In onze meubelmakerij worden dromen verwezenlijkt, dromen van vroeger en van nu!

Op de werkplaats van Studio Fien worden dag in dag de mooiste meubels gecreëerd en ontworpen door ons team van gespecialiseerde en enthousiaste meubelmakers. Alle meubels worden op maat gemaakt en met zorg geschuurd en afgewerkt.

Bij een bezoek aan onze showroom, kun je altijd een kijkje nemen in onze werkplaats en met eigen ogen zien hoe een meubel ontstaat!

werkplaats werkplaats werkplaats